top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Bütünsel Detoks Programı Yeni Dönemi

Güncelleme tarihi: 7 Eyl 2023

Programımız 2. kez başladı, yaza özel hazırlanmıştı. Tekrarı olmayacak ancak belki kışa özel tekrar açabiliriz. Buradan programı takip edebilirsiniz.:)


Bütünsel Detoks Programımızın ilk dönemi sona eriyor.:) Detoks programımız şahane ilerliyor, sizlerden çok güzel, olumlu geri dönüşler alıyoruz. Sona yaklaşırken de sizlerden çok fazla istek geldiğinden, yaza özel Ağustos ayında programın ikincisini gerçekleştireceğiz. Programı ikinci ve son kez açtığımızı da ayrıca belirtmek isteriz :)



Bu programda bedenlerimizi en basit, ulaşılabilir gıdalarla, aç kalmadan, her yerde uygulanabilir şekilde tertemiz hale getireceğiz. Bu programda dünyanın en prestijli ve önemli Fonksiyonel Tıp Okulu, benim mezun olduğum kurum, Institute of Functional Medicine'nin detoks programını takip edeceğiz. Programın içinde bol bol da benim dokunuşlarım olacak. Beslenme detoksunun yanında toksin atmaya yardımcı nefes egzersizleri, hareketler, zihin detoksu, her güne yeni bir bilgi, haftalık menüler, tarifler olacak.

Ben de sizlerle yapacağım :) Detoks bittikten sonra da sizleri yalnız bırakmayıp, ikinci bir canlı yayın ile size sağlıklı beslenmeye geçişi ve devam etmeyi anlatacağım. Aslında bir program içinde iki beslenme anlatmış olacağım. İkinci yayında anlatacağım beslenme de yine IFM'nin herkese uygun Ana Beslenme Planı olacak.


Kimler katılabilir?

Herkes katılabilir. Uç noktalarda bir beslenme olmadığından, her yaşa, her durumda olan kişiye uygundur.


Program sonunda ne olur?

Kısa sürede bedeninizi modern hayatın getirmiş olduğu toksin yükünden arındırırsınız.

Şeker ve unlu gıdaların bedeninizde yaratmış olduğu metabolik hasarlar hiç yorulmadan, aç kalmadan düzenlenir.

Beden yağ oranını düşürmek isteyenlerin yağ oranı azalır. Beden sağlığımız için bu, kilo vermekten çok daha önemli bir değerdir.

Kendinizi daha zinde, canlı hissedersiniz.

Zihniniz berraklaşır.

Uykularınız daha derin ve düzenli olur.


Program :

12 Ağustos başlangıç - Ilk 2 gün hazırlık

13 Ağustos 2023 Pazar saat 12:00 ilk canlı yayın - Detoks programı ve Beslenme Detayları

28 Ağustos 2023 Pazartesi saat 20:00 ikinci canlı yayın - Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme geçiş

Her güne bir yeni bilgi, tarifler, menüler, ses ve video kayıtları

Ücret : 1,500 TL KDV dahil

Programım online olduğu için dünyanın her yerinden katılabilirsiniz. Canlı yayınlar Zoom üzerinden ilerleyecektir. Kayıt alacağız ve 48 saat aktif kalacaktır. Canlı yayın saati ve zamanı size uygun olmasa da 48 saat içinde izleyebilirsiniz.


Ödemelerinizi ve kaydınızı aşağıdaki linkten yapabilirsiniz. EFT yolu ile yapmak isterseniz maille banka bilgilerini alabilirsiniz. Sorularınız için info@semaozpekmezci.com adresine yazabilirsiniz.



Yepyeni bu programda buluşacağımız ve hatta birlikte yapacağımız için çok heyecanlıyım :)


* ÖNEMLİ! Program başladıktan sonra iptal veya iade yapılamamaktadır. Sorulmaması ve istenmemesi rica olunur. Programı her zaman ilerleyen zamanlarda kendiniz de uygulayabilirsiniz.


** Kaydınızı yaptırdıktan sonra bir onay e-maili geliyor. Şayet adresinizi sisteme doğru yazmadıysanız email size ulaşmıyor ve biz de size ulaşamıyoruz. Kayıt olurken email adresinizi doğru yazdığınızı lütfen kontrol eder misiniz?


Otomatik e-maili almadıysanız lütfen spam kutunuzu kontrol ediniz. Ayrıca 11 Ağustos 2023 saat 20:00'de, program başlangıcından bir gün önce, tüm detayların olduğu bir email gönderiyoruz. Bu email bazen spama düşüyor veya ''hotmail'' uzantılı mail adresleri toplu mailleri almıyor. 11 Ağustos günü email almamışsanız mutlaka info@semaozpekmezci.com adresinden bizimle irtibata geçmenizi rica edeceğiz. Emaili almadıysanız ve iletişime de geçmediyseniz bu konuda sorumluluk almadığımızı belirtmek isteriz.


Sevgilerimle

Sema Özpekmezci


Yasal uyarı: Bu programın içeriği özel olarak Sema Özpekmezci tarafından oluşturulmuştur ve tescillidir. Program boyunca paylaşılan dökümanların, içeriğin, ses kayıtlarının ve paylaşılan/verilen her türlü bilginin başka bir yerde izinsiz kullanılması, kopyalanması yasaktır. Tespit edildiğinde gerekli makamlara başvurulacaktır.

5.376 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page