top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

2018 Kış sezonu Istanbul son workshop


Istanbul için sezonun son workshopunu yapıyoruz. 29.Nisan.2018 Pazar günü saat 13:00-17:00 arası eğlenmeye ve pişirmeye sizi bekliyorum :)

Mayıs ayında bir de İzmir yapacağım ve ondan sonra workshoplara yaz tatili vereceğiz. 1.Nisan workshopum doldu ama devamı için çok istek geldi. O yüzden 29.Nisan'ı da açtım. Menü tamamen değişti. Yeni bir kek, kurabiye ve poğaça ile son workshopu yapacağız. Tabii ki hepsi rafine şekersiz ve glutensiz.

Katılmak için buraya tıklayabilir veya sorularınız için sema@semasumeli.com adresime mail atabilirsiniz.

Rafine şekersiz ve glutensiz ama çok lezzetli atıştırmalıkları birlikte yapmak ister misiniz? Bu atölyede rafine şeker ve gluten kullanmadan sağlıklı tatlılar ve yemekler yapacağız. Pişirdiklerimizi yerken sıcacık çaylarımızla, kahvelerimizle bol bol sohbet etme imkanımız olacak. Bu atölyede öğrendiklerinizle şekeri bırakmaktan ve sağlıklı beslenmekten korkmaya gerek olmadığını göreceksiniz. Sevdiklerinizi de gönül rahatlığı ile besleyebileceksiniz.

Artık geleneksel hale gelen Kocamaar işbirliği ile yaptığımız workshopumuzun yeri yine USLA. Herkesin kendine ait çalışma ünitesi ve fırını, ocağı, tüm mutfak aletleri var. Pişirdiklerimizle hem karnımızı doyuracağız hem de bunları evdeki sevdiklerimize götürebileceğiz. Bu esnada da sizlere bol bol şekersiz ve glutensiz beslenmenin abc'sini, kolaylıklarını, mutfağa uygulanma şekillerini anlatacağım.

Yine çok eğleneceğimiz bir çalışma olacağına eminim. Heyecanla bekliyorum :)

Mekan : USLA Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi - Mecidiyeköy

Gün : 29.Nisan.2018 Pazar

Saat : 13:00-17:00

NOT : Gelirken yanınızda hiçbir şey getirmenize gerek yok. İhtiyacınız olan herşeyi biz temin edeceğiz :)

Görüşmek üzere :)

189 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page