top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Eliminasyon Diyeti ve Tarifleri Uygulaması Semineri

Güncelleme tarihi: 7 Oca 2020

Veee şimdi de geldim 2. seminer ile. Bu da aklıma gelince çok heyecanlanmıştım ve yine programı hızla hazırladım. Eliminasyon Diyeti nedir, nasıl uygulanır, mutfakta neler lazım hepsini anlatacağım ve bu diyete uygun tariflerden bir tane hep beraber yapacağız.


Eliminasyon diyeti Fonksiyonel Tıp’ta özellikle otoimmün ve kronik rahatsızlıkları olanlar için iyileşmenin en büyük ilk adımıdır. Hiç bir rahatsızlığınız olmasa da FT hekimleri, her sağlıklı bireyin 6 ayda bir eliminasyon diyeti yapmasını önerir. Ne kadar sağlıklı beslenirsek beslenirsek, modern hayatta yaşarken, bedenlerimize istemeden de olsa zarar verip, inflamasyonu yükseltebiliyoruz. 3 haftalık Eliminasyon Diyeti bir nevi vücudu fabrika ayarlarına geri döndürmektir. Şimdi size bu diyeti tamamen anlatabileceğim, uygulanmasının detaylarını verebileceğim, bir de üstüne 1 tane Eliminasyon Diyeti tarifi ve sebze suyu yapacağımız 2.5 saatlik bir seminer hazırladım.

Seminer sonunda Eliminasyon Diyeti yapmak için tüm bilgilerin ve tariflerin de bulunduğu, benim hazırladığım kitapçık verilecektir. Seminerden çıktıktan sonra ertesi gün kendi başınıza diyeti uygulayabilecek durumda olursunuz.

Eliminasyon Diyetini herkes uygulayabilir. Bir kez öğrendikten sonra ilerleyen zamanlarda, ihtiyaç duydukça, dilediğiniz kadar uygulayabilirsiniz.


Bu diyet ile -

Gaz ve şişkinlik sorunlarından kurtulursunuz Cildiniz parlar Yemekle ilişkiniz şekillenir Açlık ve tokluk sinyallerini daha kolay takip edebilirsiniz Enerjiniz yükselir Kilo vermek isteyen kilo verebilir Vücudu temizleyip, kendi bedeninize uygun bir beslenme inşa edilir Kronik ağrılarda ciddi azalmalar olur Baş ağrısı, migren, mide yanmaları azalır hatta yok olur. Mod değişiklileri düzene girer İnflamasyon azalır


Bu etkinlik 22.Şubat.2020'de 12:00-14:30 arası Hurom Atölye'de (Kadıköy, Fikirtepe Istanbul 216) gerçekleşecektir. Sorularınız için sema@semaozpekmezci.com adresime yazabilirsiniz ya da aşağıdaki linkten kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Ücret : 350 TL'dir. Kapasitemiz sınırlıdır.



3.714 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page