top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Farkındalıkla Beslenme ve Stres Azaltımı Semineri

Güncelleme tarihi: 7 Oca 2020

Ne kadar uzun zamandır sizlerle buluştuğum etkinlik yapmıyordum. Cumartesi günü aklıma gelen bir fikirle kolları sıvadım çünkü bu konu size en çok anlatmak istediğim şeylerden biri :) Hurom Atölye'de gerçekleşecek olan Farkındalık Beslenme ve Stres Azaltımı Semineri'ni bugün hazırladım ve sizlere sunmaya hazırım :)

Bu koşturmalı modern hayat içinde artık çoğumuzun yemekle ilişkisi bozulmuş durumda. Neden yiyoruz, nasıl yiyoruz, hiç düşünmeden ilerliyoruz. Halbuki beslenmemize farkındalık eklediğimizde yemeklerle ilişkimizde büyük değişiklikler oluyor. Bir zaman sonra aslında ne kadar da fazladan yediğimizi, bazı şeyleri neden istemsizce aşerdiğimizi anlıyoruz.


Ve yine, stres en büyük istemsizce yeme nedenlerinden biri. Hayata ve strese bakış açınızı değiştirmek, bunu beslenmeye nasıl adapte edeceğinizi anlatacağım 2.5 saatlik bir seminer hazırladım. Hurom’un ev sahipliğinde sebze sularımızı içerken seminerimizin içeriği de aşağıdaki gibi olacaktır.


Seminer içeriği :

Stres nedir ve bize ne yapar?

Stresle baş etme yöntemleri

Farkındalıkla yeme deneyimi

Farkındalıkla beslenmeyi hayata adapte etmek

Nefes meditasyonu

Soru-cevap


01.Şubat.2020 Cumartesi günü saat 12:00-14:30 arasında, Hurom Türkiye'de (Kadıköy, Fikirtepe Istanbul 216) yapacağım.


Bilgi almak için sema@semaozpekmezci.com adresimden bana email yazabilirsiniz veya direkt olarak aşağıdaki linkten kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Ücret : 350 TL'dir ve kapasitemiz sınırlıdır.



Sevgilerimle

Sema Özpekmezci


887 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page