top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Ne Olursan Ol, Gel! Sağlıklı Yaşam Programı

Güncelleme tarihi: 30 Eki 2023

26 Ekim başlangıç tarihli seminerimizin kayıtları kapanmıştır. İlginize çok teşekkür ederiz.


Bir sonraki seminerimizle ilgili ilk haber alanlardan olmak isterseniz, bize info@semaozpekmezci.com mail adresinden yazabilirsiniz.


Yaza girmeden bir kez yaptığım ve çok güzel sonuçlar aldığımız programı ikinci kez açıyorum. Tüm güncel bilgileri ve değişiklikleri yakalamış bu bütünsel beslenme programını sizler için tasarladım. ''Gel, ne olursan ol gel''. Şu anda bunu okurken elinizde gofret varsa da gelin, ekmek yiyorsanız da gelin, peynir tenekesine düştüyseniz de gelin, nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız da gelin. Evdeki malzemelerle, marketlerde en kolay ulaşılır şeylerle, gluteninize, ekmeğinize, yoğurdunuza, peynirinize dokunmadan, zihni ve ruhu sakinleştirerek, yasaklar olmadan SADECE güzelce besleneceğiz ve kendimize bakacağız.


Mottomuz Beslen, Rahatla; Farket, Zevk Al. Tüm programı bu düzende hazırladım.




Aslında bu programı daha çok sizin istekleriniz oluşturdu. ''Ben nereden başlayacağım'' diye o kadar çok soru aldım ki. Düşündüm, ben şu anda 15 sene önceki halimde olsam yani tatlı bağımlısı, cipssiz akşamı geçmeyen, evde bir kap yemek bile pişirmeyen biri...Neye ve nasıl bir yönlendirmeye ihtiyaç duyardım? Tüm programı bu soru çerçevesinde şekillendirdim ve 15 yıllık kişisel tecrübemi ve aldığım Bütünsel Beslenme, Fonksiyonel Tıp, Mindfulness Eğitmenliği ve Mentörlüğü, Mindful Yeme eğitimlerimi, okunmuş yüzlerce kitabı, alınmış onlarca semineri birleştirerek bu programı hazırladım.

En basitinden, en düzünden sağlıklı beslenmeyi ve kendimizle ilgilenmeyi öğreneceğiz.

Hepsi evinizdeki malzemelerle, en temel beslenmemize döneceğiz.


Bu programa hem en baştan başlamak isteyenler katılabilir. Hem de bir çok bilgiye sahip olup, o bilgileri gerçek hayata uygulayamayanlar da katılabilir. Herkese açıktır. :)


NOT: Daha önce benimle başka bir program yaptıysanız da katılabilirsiniz, bu tamamen farklı bir içeriktir.


Programın Mutlu Sonlar'ını aşağıdaki linkten görebilirsiniz.



Konular

İlk 4 gün hazırlık

1. 30 Ekim 2023 canlı yayını: Dengeli bir beslenmeyi hayatımıza adapte etmek

2. 6 Kasım 2023 canlı yayını: Rahatlama Teknikleri ve Egzersizleri, Stres ve Sindirim/Sağlık-Kilo İlişkisi

3. 13 Kasım 2023 canlı yayını: Farkındalıkla Yeme/Mindful Eating

4. 20 Kasım 2023 canlı yayını: Özşefkatle Hayattan ve Beslenmeden Zevk Almak


Canlı yayınların hepsi İstanbul saati ile 20:00'de olacaktır.


Programın içeriği ve ücreti

* 4 gün hazırlık, 4 hafta uygulama

* Her gün bir veya birden çok bilgi dosyası size ulaşacak. Program sonunda 35 civarında bilgi dosyası ve onlarca tarif dosyası elinizde bulunacak.

* Ücret : 4 haftalık program, 4 canlı yayın, 4 hafta boyunca her gün email ile ulaşacak bir bilgi dökümanı, KDV dahil 3.000 TL’dir.

* Tüm canlı yayınlar Zoom Meeting üzerinden yapılacaktır ve kayıt alınacaktır. Canlı katılamasanız da 48 saat boyunca kalacak olan linkten izleyebilirsiniz.

* Programım online olduğu için dünyanın her yerinden katılabilirsiniz.


Programın detayları

* Özel bir alışveriş, pahalı ürünler ve ulaşması zor şeyler gerektirmiyor.

* Her gün haftanın konusuna uygun bilgiler ve dökümanlar gönderilecektir.

* Aynı aileden bir kişi katılıp, tüm ailesini sağlıklı besleyebilir.

* Özel bir hastalığa odaklı değildir fakat otoimmün ve kronik rahatsızlıklarınız var ve şu anda ayırım yapmadan her şeyi yiyorsanız, başlangıç ve sürdürülebilirlilik açısından sizler de çok uygundur.

* Herkes katılabilir.

* Tüm kafa karışıklığınızı giderip, başlangıç adımını atabilmeniz, devamlılık sağlayabileceğiniz bir beslenme ve sağlıklı yaşam için en temel programdır. 4 haftalık süreç sonunda ömür boyu uygulayabileceğiniz bir yol öğrenmiş olursunuz.

* Bundan sonra ne bana ne de başka bir uzmana beslenme konusunda ihtiyacınız kalmaz. Herkesin kendi bedenine göre doğruyu bulabilmesi için gerekli yönlendirmeleri göstereceğim.


Program sonunda ne olur?

* Bir ay, en kolay malzemeler ile tertemiz beslenmiş ve bedeninizi bir çok toksinden temizlemiş olursunuz.

* Çok daha enerjik, sağlıklı olursunuz.

* Uykularınız düzene girer.

* Kendinizi rahatlatma ve sinir sistemini sakinleştirme yöntemlerini uygulamış olursunuz.

* Kendinizi suçlamadan, şefkatli bir yaklaşımla beslenme deneyimlemiş olursunuz.

* Kabızlık, gaz, şişkinlik sorunlarınız azalır.

* İstemsiz yemeleriniz engellenir.

* Hızlı acıkmalarınız azalır veya yok olur.

* Aşermeleriniz azalır.

* Sağlıklı alternatifleri hızlı yapmayı ve hayatınıza adapte etmeyi öğrenirsiniz.

* Her yerde, markette, alışverişte, yolda, restaurantta sağlıklı gıdaya ulaşmayı tecrübe edersiniz.

* Kilo vermek isteyen kilo verebilir, almak isteyen alabilir. Yönlendireceğim.

* Beslenmede dengeyi öğrenirsiniz.

* Bu bilgileri ömür boyu kullanabilirsiniz. Dönemsel diyet değildir.


Hedefim herkesi ''diyet yap, bırak'' döngüsünden kurtarmaktır. Kaydınızı aşağıdaki linkten yapabilirsiniz.



EFT ile ödeyebilmek için info@semaozpekmezci.com 'a email yazabilirsiniz.


* Sorularınız için de info@semaozpekmezci.com adresine yazabilirsiniz.


** Kaydınızı yaptırdıktan sonra bir onay e-maili geliyor. Şayet adresinizi sisteme doğru yazmadıysanız email size ulaşmıyor ve biz de size ulaşamıyoruz. Kayıt olurken email adresinizi doğru yazdığınızı lütfen kontrol eder misiniz?


Otomatik maili almadıysanız lütfen spam kutunuzu kontrol ediniz. Ayrıca 25 Ekim 2023 günü program başlangıcından bir gün önce, tüm detayların olduğu bir email gönderiyoruz. Bu email bazen spama düşüyor veya ''hotmail'' uzantılı mail adresleri toplu mailleri almıyor. 25 Ekim günü email almamışsanız mutlaka info@semaozpekmezci.com adresinden bizimle irtibata geçmenizi rica edeceğiz. Emaili almadıysanız ve bizimle iletişime de geçmediyseniz bu konuda sorumluluk almadığımızı belirtmek isteriz.


ÖNEMLİ! Programa kişi sayısı ile katılımcı aldığımızdan, 24.Ekim.2023 tarihinden sonra iptal veya iade yapılamamaktadır. Sorulmaması ve istenmemesi rica olunur. Programı her zaman ilerleyen zamanlarda kendiniz uygulayabilirsiniz.

Yasal uyarı: Bu programın içeriği özel olarak Sema Özpekmezci tarafından oluşturulmuştur ve tescillidir. Program boyunca paylaşılan dökümanların, içeriğin, ses kayıtlarının ve paylaşılan/verilen her türlü bilginin başka bir yerde izinsiz kullanılması, kopyalanması yasaktır. Tespiti halinde gerekli makamlara başvurulacaktır.


**** Bu beslenme hiçbir hastalığın iyileşmesi için garanti vermemektedir. Bu konuda bir sorumluluk almadığımızı belirtmek isterim. Bu seminere katılarak kendi isteğiniz ile bir sağlıklı beslenme yapmak istediğinizi kabul etmiş sayılırsınız. Özel durumunlarınız için doktorunuza danışmanızı rica ederim.


6.267 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page