top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Mindfulness ve Meditasyona Başlangıç Eğitimi

Güncelleme tarihi: 12 Şub

Uzun, uzun, çok uzun zamandır istediğim bir şeyi bugün hayata geçirebildim ve eve gelir gelmez bilgisayar başına oturup bu yazıyı yazıyorum.

Pandemiden beri ilk kez yüz yüze olacak şekilde, özenle hazırladığım mindfulness programım başlıyor. 4 hafta boyunca, Bostanlı Ay Yoga'da beraberiz.

Senelerdir hem mindfulness tecrübe ediyorum, hem de öğretiyorum. Benim hayatımı değiştirdi. Jon Kabat Zinn ekolünden MBSR eğitmeni olduktan sonra duramadım. Travma Duyarlı Mindfulness, Mindfulness Temelli Yoga Eğitmenliği, dünyanın en önemli Mindfulness eğitmenleri olan Tara Brach ve Jack Kornfield'den Mindfulness Meditasyonu Eğitmenliği ve mentörlüğü eğitimleri aldım. Hatta bir tanesi hala devam ediyor. Senede bir kez mindfulness sessizlik inzivalarına gidiyorum. Ben bu yolda kendimi buldum ve artık bunları size yüz yüze, aynı çemberin içinde aktarmak için inanılmaz heyecanlıyım.


Bu program kimlere uygundur?


Gündelik hayatla başa çıkmakta zorlanan, hayata daha sakin bakmak isteyen, yaşananlara daha az tepkisel durmak isteyen, duygularını ve duyumlarını görmek isteyen, zihni ve bedeni ile daha derin bir ilişkiye girmek isteyenlere, aslında kendini tanıyıp, kendini keşfetmek isteyen herkese uygundur.

Katılım için herhangi bir ön koşul yoktur, istekli olmak dışında :)


Mindfulness içi boşaltılmış ama aslında içi çok dolu olan bir kavramdır. Bilimsel olarak etkileri kanıtlanmış, zihnin ve beynin yapısını değiştiren, stres kontrolünde etkili, yaşamı anlamlandıran, iç dünyanızla ve kendinizle, hayatınızla gerçekten iletişime geçmenizi sağlayan, NBA, Google, Ingiltere Parlamentosu gibi yerlerde kullanılan, Harvard Üniversitesi'nde kürsüsü olan, dünyada tıp dünyasına girmiş bir yaklaşımdır.


Stresi yok edemeyiz; ama stresi karşılayış biçimimizi değiştirebiliriz. Bedenimize ve zihnimize verdiği zararları azaltabilir, dayanıklılık kapasitemizi bu program ile genişletebiliriz.

Travma duyarlı, sinir sistemini dengeleme odaklıdır.


Buluşmak için heyecanla bekliyorum.


Yer : Ay Yoga - Bostanlı

Saat : 13:00-14:30 arası

Tarihler :

27/01/2024 Cumartesi

03/02/2024 Cumartesi

10/02/2024 Cumartesi

17/02/2024 Cumartesi


Ücret : 4 hafta için 2.500 TL KDV dahil


Aşağıdaki linkten kaydınızı kredi kartı ile yapabilirsiniz veya EFT ile ödemek isterseniz info@semaozpekmezci.com dan banka bilgilerini alabilirsiniz.



*Programa kişi sayısı ile katılımcı aldığımızdan, 20 Ocak'tan sonra iptal veya iade yapılamamaktadır.


Sevgilerimle

Sema Özpekmezci Hadjichristofi

428 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Izdırap

bottom of page