top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Sakin Bir Gün

Güncelleme tarihi: 25 Eyl 2022

Geçenlerde eşimle haftasonunu geçirmek için organik tarım yapan bir çiftliğin konuk evine gittik. Ormanın içine bir stüdyo yapmışlar. O stüdyoya girdiğimiz an, ikimiz de ''burada harika meditasyon yapılır'' dedik. 5 dakika meditasyon yapıp, birbirimize döndük ve ''burada harika bir sessizlik/meditasyon günü yapılır'' dedik. İşte o gün geldi! Sakin Bir Gün geçirmeye hazır mısınız?

Bu etkinliği yapacağımız yer tam bu uzandığımız yerde, bu odada. Aşağı ek fotoğraflar da ekliyorum. İzmit'in Fethiye Köyü'nde organik bir çiftlik, Farge Organik

https://www.fargeorganik.com/tr Istanbul Göztepe'den 90 km. Çok rahat bir yolu var.

Sakarya ve İzmit'ten zaten çok yakın.


Günümüz çoğunlukla sessizlikte ve sakinlikte geçecek. Tam program aşağıdadır. Ayrıca Farge Çiftliği ile konuştuk ve bu sakin güne bir de tarım alanlarında ekme biçme saati ekledik. Tam bir farkındalık pratiği olan tarım alanlarında toprakla meşgul olacağız.

Her şeyi ardınızda bırakın ve bir gün boyunca kendinizi sessizliğe, sakinliğe bırakın. Biz bunu çok severek hazırladık. Umarız sizler de seversiniz.


Öğlen yemeğimiz, sertifikalı organik sebzelerle ve ürünlerle hazırlanmış, pek lezzetli bir menü. Şekersiz, glütensiz ve vejetaryen olacaktır. Bir de yine tamamen organik ürünlerle ara öğünümüz var.



1.Ekim.2022 Cumartesi

10:00:10:45 Hoş geldiniz, tanışma SÖH&CH*

10:45-11:15 Meditasyon yönlendirmesi ve ilk meditasyon SÖH

11:15-11:30 Kısa ara

11:30-12:30 Hareketli Meditasyon CH

12:30-14:00 Öğlen Yemeği

14:00-15:30 Doğada yürüyüş ve tarım alanında çalışma SÖH

15:30-16:15 Özşefkat - konuşma and meditasyon CH

16:15-16:45 Ara öğün

16:45-17:30 BBM Nefes Beden Zihin SÖH

17:30-18:00 Kapanış SÖH-CH


* Ormanın üzerinde oturma hissini tarif edebilmem mümkün değil :)


Ücret : Ücrete tüm gün program, öğlen yemeği, ara öğün, su, çay, filtre kahve dahildir. Ulaşım dahil değildir.

Bir kişi katılım 1.100 TL (KDV Dahil)

Aşağıdaki linkten kaydınızı yapabilirsiniz.

* Constantinos'un bölümlerinde Türkçe tercüme olacaktır.


Kayıt linki :


Kontenjan kısıtlı, kapalı alan maalesef çok büyük değil. Bu yüzden hemen dolacağını düşünüyorum. Kaydınızı aşağıdaki linkten yapabilirsiniz. EFT ile ödemek isterseniz info@semaozpekmezci.com adresine yazmanızı rica ederim.

Başka sorularınız da olursa yine aynı mail adresinden Deniz Hanım yardımcı olacaktır.


Ulaşım: Bu bölgeye araçsız ulaşmak biraz zor. Özel araç ile gelmeyecek olanlar için İzmit merkezde bir buluşma noktası ayarlayıp (tren istasyonu gibi), oradan sizleri transfer ile aldırmayı planlıyoruz. Katılımcılardan oluşacak bildirimlere göre bunu ayarlayacağız.

Bu transferin ücreti katılımcı ödemeli olacak.

Diğer kamplarımızda yapıyor olduğumuz gibi, araç havuzu da oluşturacağız. Özel araç ile gelenlerle, ortak noktalarda buluşarak gelebilme imkanınız da olacaktır.


Yerimiz çok kısıtlı. Sayı ile katılımcı aldığımızdan 27.Eylül.2022 tarihinden sonra iptal veya iade kabul edemediğimizi belirtmek isteriz.


Görüşmek üzere :)


Sema Özpekmezci Hadjichristofi & Constantinos Hadjichristofi

1.306 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page