top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Mindfulness Mentörlüğü

Güncelleme tarihi: 25 Mar 2023

Türkiye'nin ilk Mindfulness Mentörlüğü programı açılmıştır :) Güncellenen program tarihimizle sizlerleyiz.

Bu konuda dünyanın en ileri gelen, önder eğitmenlerinden Tara Brach ve Jack Kornfield'den aldığım Mindfulness Mentörlüğü'nü artık uygulama vakti geldi :) Benim için bunları size aktarmak gururdur.


Zorlayıcı hayatın içinde, haftada bir kez buluşup, hayata Mindfulness bakış açısı ile yaklaşmak, birlikte pratikler, meditasyonlar ve mindfulness konuşmaları yapmak üzerine oluşturulmuş bir programdır.

Hep birlikte bilgelik, şefkat, farkındalık tohumlarını ekeceğiz, hayatımıza nasıl uyarlayacağımızı konuşacağız.


Katılımcıların aktif olarak grupta yer alacağı, paylaşımların yapılacağı bir sistemdir. Monolog değil, herkesin katıldığı bir türdür. Bilgi alışverişinden çok deneyim odaklıdır. Benden daha önce MBSR , Sakin Zihin Sakin Beden veya Meditasyon ve Nefes Egzersizleri eğitimi almış katılımcılarımıza ya da bir başka Mindfulness eğitmeni meslektaşımdan temel mindfulness eğitimi almış kişilere uygundur.

Mindfulness'ta yeniyseniz de beklentisizce gelmenizi öneririm :)


Bu program kimlere uygundur :


*Dünyanın dört bir tarafından aldığım ve devam ettiğim, devamlı yenilikler eklediğim Mindfulness bilgilerini ve yeni pratikleri tecrübe etmek isteyenlere

*Mindfulness pratiklerini devam ettirmek ve genişletmek isteyenler için

*Benzer bakış açısında ve arayışta olduğunuz kişilerle bir birliktelik ruhu kurabileceklere

*Farkındalığı daha derin anlamak ve günlük hayatına eklemek isteyenlere

*Güvenli bir alanda anlaşılmak ve dinlenmek isteyenlere


27 Ekim 2022'de başlayacağız ve 8 hafta, her Perşembe Zoom üzerinden saat 20:00'de buluşacağız. Ortalama 1 saat sürecektir. Kayıt alınmayacaktır. Bu programda amaç ve hedef, etkin olarak programın içinde hep birlikte yer almaktır.

Ücret : 2500 TL (KDV dahildir)


Aşağıdaki linkten ödemenizi yapabilirsiniz. Şayet eft yapmak isterseniz info@semaozpekmezci.com dan IBAN detaylarını alabilirsiniz.


Kredi kartı ile ödeme linki


Bu program devam edecektir. Her 8 haftalık kur bittiğinde, yeni pratikler ve yeni konularla tekrarı açılacaktır. Türkiye için çok yeni, devam etmesini umuyorum diyelim :)


Gelebileceklerle şefkatli ve güvenli bir ortamda görüşmek üzere :)


En içten sevgilerimle

Sema

386 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page