top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Meditasyon ve Mindfulness Egzersizleri Semineri

Güncelleme tarihi: 20 Eki 2023

17 Ekim başlangıç tarihli, son kez online yaptığımız seminerimizin kayıtları kapanmıştır. İlginize teşekkür ederiz. Program, bundan sonra İzmir'de yüz yüze devam edecektir.


Dolu dolu ve yeni içeriklerle, 8 hafta sürecek Meditasyon ve Mindfulness Egzersizleri Semineri, online olarak son kez sizlerle buluşuyor. Bundan sonraki programlar yüz yüze devam edecektir.


Bir sabah meditasyon yaparken aklımdan şu cümle geçti.

''Yaşayan herkes, her gün 10 dakika meditasyon yapsa, dünya çok daha farklı bir yer olurdu.'' ve ''Ben bunları tekrar anlatmak istiyorum.'' diye hemen bilgisayarın başına oturdum ve bu programı açtım.

Ben kendim farkındalık eğitmeni olmadan önce, meditasyon yapabilmeyi öğrenmeyi çok

istemiştim. O kadar çok yöntem denemiştim ki, hepsinden çok sıkılmıştım ve mantığını hiç anlayamamıştım. Mantığını anlayamadığım şeyi de benim hayatıma adapte edebilmem imkansız.


Mindfulness, meditasyonlar, yoga ve nefes hayatıma girdikten sonra ben başka bir insan oldum. Aslında bunun bu kadar karmaşık bir şey olmadığını, isteyen herkesin rahatlıkla yapabileceğini anlatmak için bu 8 haftalık Meditasyon ve Mindfulness Egzersizleri Semineri'ni hazırladım. Hedefim çok kişiye ulaşıp bunu yaptırabilmek ve sağlık için çok gerekli olan bu çalışmaları hayatınıza adapte etmeyi en kestirme yoldan öğretmek.

Mindfulness da hayata başka bir gözle bakmamızı sağlıyor. Daha sakin, daha farkında, daha az stresli bir hayat için tamamen bilimsel bir yöntem.

8 haftada meditasyon ve mindfulness çalışması yapmayı öğrenmek ister misiniz?


Ekim 2023 Semineri


Canlı Yayınlar :

Her oturum 1 saat

1. Hafta - Nasıl Meditasyon Yapılır? Mindfulness’a giriş

17 Ekim 2023 Salı 20:00

2. Hafta - Beden Farkındalığı, Hareketli Meditasyon

24 Ekim 2023 Salı 20:00

3. Hafta - Düşüncelerin Farkındalığı

31 Ekim 2023 Salı 20:00

4. Hafta - Şefkat ve Özşefkat

07 Kasım 2023 Salı 20:00

5. Hafta - Duyguların Farkındalığı

14 Kasım 2023 Salı 20:00

6. Hafta - Ağrı ve Rahatsızlıklarda Mindfulness

21 Kasım 2023 Salı 20:00

7. Hafta - Zorluklarla Kalabilmekte Mindfulness

28 Kasım 2023 Salı 20:00

8. Hafta - Neşe ve Mutluluk

05 Aralık 2023 Salı 20:00


Süre: 8 hafta. Zoom üzerinden canlı yayın olarak yapılacaktır ve kayıt alınacaktır. 1 hafta boyunca kayıttan izleyebilir, tekrarlayabilirsiniz. Dünya'nın her yerinden katılabilirsiniz.

Ücret: Sekiz (8) haftalık program, canlı yayınlar, dökümanlar ve ses kayıtları, KDV dahil 2500TL'dir.


Herkese ulaşabilmek için, beynimiz, sinir sistemimiz ve zihnimiz için çok gerekli olan bu sağlık egzersizlerini sizlere öğretebilmek için çok heyecanlıyım. Artık hiç kullanmayacağınız aplikasyonlara, kitaplara ihtiyacınız kalmayacak; çünkü artık kendi kendinize zihninizi ve sinir sisteminizi dinlendirme, zihnimizin en büyük ihtiyacı olan meditasyonu yapabilme kabiliyetine sahip olacaksınız.


Kart ile ödeme yapmayı tercih ederseniz aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.



EFT ile ödeyebilmek için info@semaozpekmezci.com 'a email yazabilirsiniz.


**Programa kişi sayısı ile katılımcı aldığımızdan, 15 Ekim'den sonra iptal veya iade yapılamamaktadır.


Yasal uyarı: Bu programın içeriği özel olarak Sema Özpekmezci tarafından oluşturulmuştur ve tescillidir. Program boyunca paylaşılan dökümanların, içeriğin, ses kayıtlarının ve paylaşılan/verilen her türlü bilginin başka bir yerde izinsiz kullanılması, kopyalanması yasaktır. Tespit edildiğinde gerekli makamlara başvurulacaktır.


En içten sevgilerimle,

Sema

9.566 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page