top of page
  • Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Üçlü Eliminasyon ile Tazelenme Semineri

Güncelleme tarihi: 19 Mar

Üç besin grubunun çıktığı, anti inflamatuar, düşük glisemik indeksli, hücrelere dans ettirecek, enerji verecek, hızla toksin attıracak, bedeni yenileyecek, yepyeni bilgiler içeren beslenme ve yaşam programımı gururla sunarım.

Eliminasyondayım Farkındayım Semineri'nde full eliminasyon diyeti yapmaktayız. Bu programda 3'lü eliminasyon yapacağız. Yani rafine şeker, gluten ve süt ürünlerini çıkartacağız. Beslenmeden çıkartılan besin grubu bir tane bile olsa, yine de eliminasyon olmaktadır.


Bunun yanında programda 3'lü eliminasyonumuz devam ederken, beslenme ile ilişkimizi şekillendiren Farkındalıkla Beslenme, Sezgisel Beslenme, Stres etkisi ve Duygusal Yeme, en son hafta da geri tanıtım ve ''normal'' bir beslenmeye geçiş, sürdürebilir sağlıklı beslenme üzerinde çalışacağız. Böylece 5 haftalık sürecin sonunda beslenmenin her kısmına bakmış olacağız.


Bu programa kimler katılabilir?

Öncelikle herkes :)


Daha sonra, aşağıdakilerden birini veya bir çoğunu kendiniz için söylüyorsanız düşünmeden katılabilirsiniz.

* Sağlıklı beslenmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.

* Şekersiz, glutensiz bir hayatı düşünemiyorum.

* Devamlı açım.

* Acıkınca elim, ayağım titriyor, başım ağrıyor.

* Hep halsizim, enerjim düşük.

* Akşamları yeme isteğimi durduramıyorum.

* Mutfağımı değiştirirken zorlanıyorum.

* Sağlıklı tarifleri yapamıyorum.

* Lezzetli şeyler yemek istiyorum.

* Tam eliminasyon diyeti yapmaya çekiniyorum.

* Tam eliminasyondan çıktım, sağlıklı devam etmek istiyorum.

* Tam eliminasyona gireceğim, hepsini bir anda bırakamam, geçiş yapmam lazım.

* Ne doyduğumu, ne de acıktığımı anlıyorum.

* Sindirim sorunları yaşıyorum.

* Otoimmün ve kronik hastalık sahibiyim ve adım adım başlamak istiyorum.

* Uykularım düzensiz.

* Sağlıklı bir beslenme düzenini merak ediyorum.


Programa beslenme düzeninden memnun olmayan, değişiklik yapmak isteyen ama yapamayan, devamlı diyet yap-bırak döngüsünden bıkmış, stresle yeme sorunu bulunan, yediklerinden vazgeçemeyen, defalarca diyet yapmış bırakmış kişiler, otoimmün ve kronik hastalıklara sahip olanlar, hiçbir hastalığa sahip olmasa da sağlığını korumak isteyenler, aslında herkes katılabilir.


Uygulayacağımız beslenme herkese uygundur. IFM Fonksiyonel Tıp Ana Beslenme planıdır. İlk 3 haftalık üçlü eliminasyondan sonra, sürdürülebilir bir sağlıklı beslenme programına geçiş de anlatılmaktadır.


Aileden bir kişi katılıp, tüm ailesine uygulatabilir. En büyük isteğim bu.

Hem sürdürülebilir bir sağlıklı beslenme isteyen, hem de lezzetli olsun diyen herkese açıktır.


* Her hafta Zoom üzerinden, size bire bir canlı olarak tüm haftayı anlatacağım, beslenme hakkında bilgiler vereceğim, yine farkındalıkla beslenme ve beslenme davranışları üzerinde egzersizler yapacağımız 4 tane toplantımız olacak. * Her gün bir veya birden çok bilgi dosyası size ulaşacak. Program sonunda 40 civarında bilgi dosyası ve onlarca tarif dosyası elinizde bulunacak.

* 4 hafta boyunca programı takip edebileceğiniz ihtiyacınız olan farklı dökümanlar email yolu ile gelecek. Üç gün hazırlık, alışveriş listesi, bir çok firmadan indirimli alışveriş imkanı, 4 hafta sağlıklı beslenme, farkındalıkla beslenme üzerinde çalışmak, sürdürülebilir bir sağlıklı yaşama devam etmek.


Ücret:

4,5 haftalık program, canlı yayınlar, tüm dökümanlar, kitapçıklar KDV dahil 5.000 TL’dir.

Program Detayları


9 Mayıs 2024 başlangıç ve 3 gün hazırlık

Canlı Yayın Tarihleri 1. Canlı Yayın- Üçlü Eliminasyonu Uygulama 12 Mayıs 2024 - Pazar 20:00 2. Canlı Yayın - Farkındalıkla Beslenme, Tat Alma Farkındalığı, Otomatik Pilotla Seçimler 20 Mayıs 2024 - Pazartesi 20:00 3. Canlı Yayın - Stres, Duygular ve Düşüncelerin Beslenme ile İlişkisi 27 Mayıs 2024 - Pazartesi 20:00 4. Canlı Yayın - Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenmeyi Hayata Uygulama 7 Haziran 2024 - Cuma 20:00


Program sonu 7 Haziran 2024'tür.


Yayınlar Zoom üzerinden olacaktır ve kayıt alınacaktır.

Yayınlara canlı katılamasanız da kayıtları 24 saat boyunca izleyebilirsiniz.


Programım online olduğu için dünyanın her yerinden katılabilirsiniz.


** Sorularınız için info@semaozpekmezci.com adresine yazmanızı rica ederim.


Ödemelerinizi ve kaydınızı aşağıdaki linkten yapabilirsiniz. EFT yolu ile yapmak isterseniz banka bilgilerini info@semaozpekmezci.com'dan alabilirsiniz.



3'lü Eliminasyon ile Tazelenme ve 6 Santimetre Programları Arasındaki Fark

Eğer otoimmün rahatsızlıklarınız varsa, beslenme davranışlarınızda ayarınız biraz kaçtıysa, biraz duygusal yemeniz, biraz stresle yemeniz varsa, sizi 3’lü Eliminasyon’la Tazelenme’ye davet ederim. Bu sadece bir başlangıç diyetidir; ben üzerine sürdürülebilirlik anlatıyorum. Hiçbir zaman ömür boyu yapılması gereken bir diyet değildir. Özellikle otoimmün rahatsızlığı olanlar çok ilgi gösteriyor. Ama onun haricinde hiçbir rahatsızlığınız olmasa da, bedeni fabrika ayarlarına döndürüp üzerine sağlıklı bir beslenme inşa etmek için hazırladığım bir programdır. İçinde stresle yeme, duygusal yeme, farkındalıkla yeme var. 


6 Santimetre-Düşük Karbonhidrat Yüksek Yağ programı, daha ne yiyeceğimizin belli olduğu, daha hesaplı, kitaplı, herkesin kendi ne yiyeceğini hesapladığı bir beslenme eğitimi. Eğer ki beslenme bozukluğunuz varsa, bu programa gelmenizi tavsiye etmem. Çünkü bu programda, bayağı listelerle hesap kitap yaparak ve daha çok metabolik, bel bölgesindeki yağları azaltmaya, beden yağlarımızı azaltmaya ve metabolizmamızı, şeker ve insülinimizi dengelemeye yönelik çalışıyoruz.


Yasal uyarı: Bu programın içeriği özel olarak Sema Özpekmezci tarafından oluşturulmuştur ve tescillidir. Program boyunca paylaşılan dökümanların, içeriğin, ses kayıtlarının ve paylaşılan/verilen her türlü bilginin başka bir yerde izinsiz kullanılması, kopyalanması yasaktır. Tespit edildiğinde gerekli makamlara başvurulacaktır.


* ÖNEMLİ! Programa kişi sayısı ile katılımcı aldığımızdan, 5 Mayıs 2024 tarihinden sonra iptal veya iade yapılamamaktadır. Sorulmaması ve istenmemesi rica olunur. Programı her zaman ilerleyen zamanlarda kendiniz uygulayabilirsiniz.


** Kaydınızı yaptırdıktan sonra bir onay e-maili geliyor. Şayet adresinizi sisteme doğru yazmadıysanız email size ulaşmıyor ve biz de size ulaşamıyoruz. Kayıt olurken email adresinizin doğruluğunu lütfen kontrol eder misiniz?


Otomatik maili almadıysanız lütfen spam kutunuzu kontrol ediniz. Ayrıca 8 Mayıs 2024 günü program başlangıcından bir gün önce, tüm detayların olduğu bir email gönderiyoruz. Bu email bazen spama düşüyor veya ''hotmail'' uzantılı mail adresleri toplu mailleri almıyor. 8 Mayıs günü email almamışsanız, mutlaka info@semaozpekmezci.com adresinden bizimle irtibata geçmenizi rica edeceğiz. Emaili almadıysanız ve iletişime de geçmediyseniz bu konuda sorumluluk almadığımızı belirtmek isteriz.

*** Bu beslenme hiçbir hastalığın iyileşmesi için garanti vermemektedir. Bu konuda bir sorumluluk almadığımızı belirtmek isterim. Bu seminere katılarak kendi isteğiniz ile rafine şekersiz, süt ürünsüz ve glutensiz bir beslenme yapmak istediğinizi kabul etmiş sayılırsınız. Özel durumunlarınız için doktorunuza danışmanızı rica ederim.


Sevgilerimle,

Sema

30.138 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page